Прање посуда за отпад. Услуге прања, одржавања и дезинфекције посуда за отпад

Green Team Services Вам пружа јединствене услуге периодичног одржавања прања, чишћења и дезинфекције посуда и опреме за сакупљање отпада чиме се спречава настанак негативних утицаја на животну средину. Употребом врхунских техничко технолошких решења и специјализованог особља спречавамо настанак извора заразе и непријатних мириса. Ова услуга је јединствена у Србији и Green Team Service је прво предузеће која на овај начин приступа решавању ових проблема.

  • Високо обучено особље са специјализованом опремом и возилима врши чишћење и дезинфекцију посуда на целој територији Републике Србије у складу са захтевима својих клијената.
  • Све посуде се перу врелом водом а дезинфекција се врши апликацијом посебно формулисаних суспензија које немају негативан утицај на животну средину и елиминишу све непријатне мирисе и обезбеђују деконтаминацију посуда као и прихватљиве адекватне санитарне услове за клијенте.
  • Отпадна вода из ових процеса се сакупља у специјализованим судовима на возилима намењеним за ове сврхе и не испушта се у животну средину.