Сакупљање, транспорт и збрињавање индустријског и комерцијалног отпада

Green Team Service pruža pouzdane, ekonomski efikasne usluge u skladu sa svim zahtevima zaštite šivotne sredine industrijskim i komercijalnim klijentima. Svojim tehnološko tehničkim rešenjima Green Team Services je u mogućnosti da odgovori na sve zahteve koji se susreću u industrijskom i komercijalnom sektoru u domenu upravljanja otpadom.

Mi upravljamo procesima sakupljanja otpada i reciklabilnih materijala kod širokog spektra komercijalnih i industrijskih klijenata. Naši procesi su usmereni na smanjenje količine otpada povećanjem ponovnog iskorištenja i reciklaže koristeći najefektivnije i najefikasnije dostupne tehnologije čime utičemo na poboljšanje uslova rada kako za zaposlene tako i za poslodavce.

Pružamo usluge konsaltinga, upravljanja projektima, razvoj i finansiranje sistema upravljanja zaštite životne sredine i upravljanja čvrstim otpadom, selekcije i sortiranja, ponovne upotrebe i reciklaže sekundarnih sirovina.
Green Team Services ulaže u radnu snagu i opremu, koristeći najmodernija dostupna tehnička i tehnološka rešenja u dizajniranju integrisanih i ekonomski održivih projekata.
Green Team Services vrši sakupljanje i transport koristeći specijalizovanu opremu i vozila te na principu čvorišnih zbirnih tačaka vršimo  grupisanje, selekciju, sortiranje I transport iz lokalnih zajednica, javnih puteva, javnih površina, luka, aerodroma, fabrika, bolnica, javnih ustanova, tržnih centara i komercijalnih objekata.